måndag 10 november 2008

Som vanligt..

Ja gör precis som vanligt.. Helt otroligt att inget har ändrats, ja funkar på precis samma sätt..

Just nu gräver ja ner mej i saker att göra, vägrar sitta still å tänka eller känna..
Så i veckorna gräver ja ner mej i skolarbeten, å allt annat som går att lägga tid på.. Far runt å umgås me så mycket folk ja kan, vägrar va själv..!!
Ja ser till att ja e så satans trött på kvällarna att ja inte orkar hålla ögonon öppna, då hinner ja inte känna efter hur ja mår, hinner inte tänka på nånting innan ja somnar..
På helgerna festar ja gärnet, umgås me folk å bara njuter av den falska lyckan ja visar för alla, tänk om de kunde va så bra som ja säger att de e..
Men just då, när ja e tillsammans me dom ja älskar så e ja lycklig iaf, älskar att va nära mina vänner.. När ja e me dom kan ja glömma världen utanför, ja kan låtsas att de bara finns de rummet vi finns i, att vi e dom ända människorna på jorden..

Allt e bra så länge ja e me dom..

De blir värre när man ska lämna sina vänner för att åka hem å ta tag i skola å alla andra viktiga saker som måste göras..

Just nu känns detta som en bra lösning, känns som att ja inte orkar stanna upp å känna efter eller tänka.. Ja skjuter helt enkelt upp tankar å känslor till en annan tid, till en annan dag..
För tillfället så får de funka.. Så får vi se hur länge detta håller.. Ja kanske hittar ett annat sätt nån dag.. Men å andra sidan så har ja alltid funkat på de här sättet, så ja kan inget annat..
Ja vet inte hur ja ska handskas me alla känslor å alla tankar som kommer annars..
Så de e bättre å putta dom åt sidan å låtsas som att man tar dom sen, vid ett senare tillfälle, en annan gång..


//Shadowcrest-Matt, slut, förvirrad, klyven och trött som ett as..

Inga kommentarer: