tisdag 28 juli 2009

Raderat..

Nu e ja less på de här, de kommer aldrig bli som förut mellan oss..
Ska ja va helt ärlig så tror ja att de e du som har spelat ut mej å honom mot varandra.. Snackat me mej så ja tror en sak å sen snackat me honom så han tror en sak.. Ja e less på att höra en massa saker som han har gjort mot dej å sen få skit för att ja tror dej.. E de oxå bara lögn eller?? Börjar fan tro de nu..
Men men de e skit samma, ja tänker inte va me på dina lögner längre, tänker inte stå på din sida längre för ja får ändå inget för de.. Ja tänker garanterat inte tillåta att du alltid sätter honom före mej, så nu räcker de..
Raderar ditt nummer å dej nu, du behöver inte höra av dej till mej igen för ja bryr mej inte om dej längre.. När du slutar spela ut folk mot varandra å slutar ljuga för dina "nära å kära" så kanske vi kan höras igen, men som de e nu så vill ja inte ha me dej å göra längre..

Håll dina lögner för dej själv!!


//Shadowcrest--->> Får skit för att man tror på sin vän

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Ärligt talat Camilla, nu får du fan ge dig. VÄRLDEN KRETSAR INTE RUNT DIG!!!!! Men du verkar ha svårt att förstå de.
Är du sur för att jag har ett liv, och inte kan umgås med dig när du vill?
Är du sur för att jag inte gör som du vill? Fan Camilla ta och väx upp nu.. Du hittar på saker.. Jag har ALDRIG, ALDRIG ljugit för dig. Men vill du tro de så är de upp till dig. Tänker inte ta mer skit från dig nu.

pernilla sa...

Camilla, jag tänker INTE fortsätta med de här nu.
De e uppenbart att vi inte är vänner längre. Tråkigt men sant. De är bättre att vi inte hörs nå mer.
Lycka till med livet!