söndag 16 augusti 2009

Ännu en helg som e över..

Helgen har vart bra som fan, förutom vissa missöden..
Men i fredags så va ja å C ute på Bullit, hade kul som fan.. Men de va inte så mycke folk där som man kände, men vi hade kul iaf.. :)

I lördags så va vi hos P å PT å grillade å drack öl, as mysigt.. Så skönt å va tillbaka på de gamla spåret igen.. Har verkligen saknat er alla å vårat speciella sätt att umgås på.. ;)
All mat gick åt, de e fan helt otroligt.. Vi åt grillade revbensspjäll å tre grillade fläskfileer med potatisgratäng.. Så jävla gott!!
Alla åt nog lite mer än dom borde eftersom att allt gick åt.. haha..

Sen hände lite tråkigheter oxå, men de e inget ja orkar ta upp nu..
Men ja hoppas verkligen att en speciell människa kan lita på mej istället för sin så kallade vän.. Ja fattar inte hur man kan säga att man är nåns vän å sen förstöra för den här människan man säger sej vara vän me.. Varför säger man saker som inte stämmer?? När man vet att de kommer förstöra för den här personen.. Men ja hoppas verkligen att han kan se vad som stämmer å inte, men de e hans val om han väljer att tro på henne istället för mej..
Ja hoppas att du har bestämt dej för vem du ska tro på till den 26:e så vi kan prata om allt som hänt å förhoppningsvis lösa de..

Imorn så ska ja å brorsan ner till Pärleporten å gadda oss, så jävla underbart..!!
Ja ska va där kl 11.00-15.00 å efter de så e de brorsans tur att ligga under nålen.. :P
Ja lägger upp bild på den så fort den e klar å ja har fått bort färgen runt om.. :)

Sen på tisdag så drar ja till Ystad, ska bli skönt å komma bort lite.. De känns som att ja kan behöva de nu, efter hur de har vart den sista tiden.. Men ja plockar nog me mej datan så ja kan skriva några rader om Ystads vistelsen.. :)

Nu ska ja ta å hämta tvätten sen ska ja nog spela lite wow, eller plugga lite.. De sistnämnda vore nog bäst, men tråkigast.. :P


//Shadowcrest-->> Bortkastad tid..

1 kommentar:

Chrille sa...

Raaawrr!! Gnaga gnaga..öl? Bullit? woot?? *high five* lazy lady :)