tisdag 31 augusti 2010

Lite mera text..

Hade inte ork eller tid att skriva så mycket text i förra inlägget, så de blev bara bilder å mycket lite text.. :P som ni säkert märkte.. ;) Iofs så vet aj inte hur mycke ork ja har att skriva så mycke till text nu heller, men vi lär väl märka de ganska snart.. :)

Ja kom in på pedagogiken iaf, så den började i Måndags, men eftersom att ja sökte lite sent för att lilla CVL här i Uppsala strulade till de me betygen både en och två gånger så har ja inte hunnit fixa böcker å grejer än.. Men nu i morse så ledsnade ja på att kolla runt efter begagnade böcker så beställde böckerna som behövs i första delkursen (som håller på i ca:5 veckor), notan för de lilla kalaset slutade på 650 kr.. Underbart!! Så ja måste säga att de va en jävla tur att ja jobbade i Juli när alla andra va lediga å roade sej, annars hade ja aldrig haft råd med detta lilla söta kalas.. :P Men nu har ja iaf fixat en lånekort på universitets bibblan så till nästa delkurs kan ja förhoppningsvis låna böckerna.. :) För ja har fan inte råd å KÖPA böcker till varje delkurs, inte om de blir så här dyrt varje gång.. :(
Har kikat runt på själva plattformen (klassrummet) till kursen å de e lite lagom snurrigt, men ska nog gå bra till slut.. E väl bara ganska mycke å lära sej å ta in så här i början.. Hoppas ja.. ;) Så imorn börjar allvaret på allvar, så om en vecka ska första uppgifterna va inne.. :) Så nu e de bara ligga i å plugga ordentligt.. :)

Hmm.. Vad har mera hänt då..?? Jo, ja snackade med chefen på stället där ja jobbar extra nu å ja ska gå dubbelt på natten oxå så ja kan hoppa in där om de saknas folk.. De känns as bra, då har man möjlighet till mer jobb å de betyder ju mer pengar.. :) Tyvärr så betyder väl de kanske att ja har mindre fritid så har väl inte lika mycke tid till nöjen och umgänge med vänner å folk man känner.. Men så fort de finns tid så lovar ja att spendera den med er alla som betyder massor för mej..!! :)
Så nästa vecka så ska ja gå dubbelt natten Måndag-->Tisdag, natten Tisdag-->Onsdag och sen jobbar ja på allvar natten Fredag-->Lördag.. :) Lika bra å köra hårt från början, men den veckan kommer nog ta ganska bra.. :P Jobba nattetid, plugga å rasta hunden dagtid.. :P Men men sånt e livet helt enkelt, man får ju offra sej för de man vill å ja vill ju ha en bra framtid så de e bara offra en del för att få de ja vill ju.. :)
Som tur e så har ja ju bra vänner som ställer upp å hjälper mej, I ska sova här nätterna ja jobbar så Tajjan inte behöver va själv, tack så jätte mycke gumman du e awesome!! :)

Va ju på intervju i Måndags oxå, men de ska ja tacka nej till för deras attetyd kändes inte ok.. :( Dom blev typ sura för att ja sa att ja kanske säger nej till vissa pass om ja har mycke i skolan, då svarade hon bara "jaha så vi kan inte lita på dej?.." Men va fan dom borde väl fatta att ja inte kan skita i skolan bara för att ja får jobba som timvikarie ibland.. Sen blev hon typ sur för att ja sa att ja inte kan jobba vissa av deras pass som e 16.00-->21.00 å sen från 21.00 till 7.00 (på natten alltså) så har man sovande jour på arbetsplatsen, sen börjar man 7.00-->12.00 dan där på igen, å de finns inte en chans att ja kan jobba såna pass.. Ja kan ju för fan inte lämna Tajjan mellan 16.00 ena dan till 12.00 dan där på, men de förstod hon typ inte.. Så ja jo.. ja ska nog tacka nej till de.. :P

Haha de blev ganska mycke text nu, antar att ja hade mer ork än ja trodde.. :P Men nu blir de en promenad me Tajjan å sen slappning framför tvn eller så kanske man skulle börja med en uppgift från skolan.. Ska ju bara skriva 3 A4 sidor om varför ja valde att läsa kursen typ.. haha LÄTT!! :P Men men man får väl dryga ut de som fan då, köra med en massa dravvel.. haha men ska ut me Tajjan nu iaf.. Tjingeling så länge!!


//Shadowcrest--->> Sa upp sin fritid och sålde sin själ för framtiden


Inga kommentarer: