måndag 22 december 2008

Förstår mej inte på folk..

Vissa människor e bara för mycke..
Om man vill veta nåt så frågar man väl?? de e väl de lättaste, å man frågar väl för fan inte nån annan än den de gäller..
Ja e inte dum, ja vet att du har träffat en ny å de bekommer inte mej i ryggen.. De e skit kul för dej, hoppas att hon står ut me dej.. Å ja hoppas verkligen att du mår bra å blir lycklig..
Men asså, vi kanske kunde skippa småbarns fasonerna, som att blocka på msn, ta bort relationer mm.. Ja tycker nog att de e lite för barnsligt faktiskt.. Men uppenbarligen så gör inte du de eftersom att de e du som pyslar me de.. Visa att du e äldre än så för fan..
Vill du veta nåt om mej så fråga mej, ingen annan.. OK?? Ja kommer va ärlig å säga som de e när du frågar.. Men frågar du inte så måste ja inte berätta nåt heller..
Ställ inte folk emellan bara, de e fan inte snällt.. Å man gör inte så om man e vänner..

De e fan patetiskt å bete sej så här, väx upp vännen å visa för fan att du har lite innanför pannbenet..

En sömnlös natt då.. Fan oxå, varför ska ja vända på dygnet på helgen för..?? De blir så fel sen när ja måste komma i säng tidigt för att orka upp dan efter.. :S Låg å tänkte en hel del i natt, ganska jobbigt.. Ja har massor av frågor, å ja kan fan inte komma på svaren själv.. :S Måste få veta allt så ja får fan fråga nån som vet.. ;) Vi behöver inte gå in på detaljer, alldeles för mycke.. :P Men de e de gammla vanliga som snurrar i huvudet..
Men helgen har vart helt ok, har umgåtts lite me brorsan å lillrudan å me D såklart.. ;)
Men de har vart en fruktansvärt lugn helg, ja har faktiskt haft en helt vit helg.. Känns skönt som fan, kändes som att de behövdes.. :P Speciellt nu när de kommer bli mycket festande.. :P
*Onsdag (julafton)-- Utgång me da gang.
*Torsdag (juldagen)-- Utgång me da gang.
*Fredag-- Utgång me lilla D.
*Lördag-- Fest me da gang.
Hehe så ja har fullt upp nu ja.. :P Men fan va kul de ska bli.. :)

//Shadowcrest- Trött på småbarns fasonerna

Inga kommentarer: