torsdag 25 december 2008

Julafton!!


Julafton var faktiskt bra, först va ja å brorsan hemma hos pappa.. Vi käkade å drack gott, de va mysigt som fan.. Sen drog vi in till stan å träffade vännerna.. Vart först Bullit å sen Red room, hade trevligt på båda ställena, men mycke folk.. :S De vart kanske lite mycke å dricka, å de man brukar säga om att när spriten går in så går förståndet ut, de stämmer fan på mej.. De e fan helt otroligt att man inte kan bete sej som folk när man e full.. Men fan va kul vi hade..

Vart lite missöden bara men men, de e inget å göra nåt åt nu.. Ja e jätte ledsen söt, å ja vill att vi ska snacka om de.. Men om du inte vill de så kan ja inget göra.. Ja menar de verkligen, ja e jätte ledsen för de som hände.. Hoppas att du kan godta min ursäkt..


Ja å hjärtat slog ju över som vanligt, å ja hoppas att ja inte kommer hitta några pinsamma bilder nånstanns.. :S Sen va de ju självklart min å lillrudans tur att slå över, å ja hoppas att de inte finns några bilder på de heller nånstanns.. :P
Men va fan dansa på bardisken har väl alla gjort nångång i livet.. ;) Så va fan, ja skäms inte..






//Shadowcrest-Saknar DEJ!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

OJ vad förvååånandeeee....
Att du gjorde må dumt mot nån på fyllan! De händer val varje gång du e på fyllan....ena veckan vän med Camilla nästa ovän...Hahahaha

Anonym sa...

Mmm.. det är ju inget ovanligt. Inte lätt att vara egotrippad och lite bakom. Det är nog så enkelt att lilla Camilla är fruktansvärt bortskämd och inte förstår bättre.
Härligt att se att du aldrig växer upp.