torsdag 22 januari 2009

De handlar om att ge å ta..

Men just nu känns de som att de bara e ja som ger å du tar.. De e väl inte de vänskap handlar om?? eller har ja missuppfattat de hela??

Ja har svalt min stolthet å bett om ursäkt för de du tyckte att ja gjorde fel, ja har försökt lösa de här, men vi kommer ingen stanns.. Å ja har försökt låtsas om som att inget har hänt.. men nej inget funkar tydligen..

Men du kan inte svälja din stolthet för våran vänskap ens.. Du har inte ens tänkt tanken på att be om ursäkt för de ja tyckte att du gjorde fel, du har oxå försökt lösa de men du kan inte låta bli att låta så irriterad när vi snackar.. så de känns inte lönt å försöka.. Du svarar inte när ja skickar mess, så ja vet faktiskt inte vad ja ska göra..

Ja har gjort va ja kan så nu väntar ja på att du ska ta ett steg..

Du har inte tänkt på att ja kanske behövde nåt å skylla på, eftersom att de har vart som de har vart å vi inte har träffats på bra länge.. Så ja ville kanske skylla på att de va därför du inte kunde komma, de hade känts bättre å veta att de va pga av de du banga för våran kväll.. Men nu vet ja att de inte va därför, ja måste väl inse sanningen att du bara inte ville umgås den kvällen.. Å de gör de hela värre.. Tack..

Ja älskar dej oavsett va du gör gumman, de vet du å de kommer ja alltid göra.. Men ja älskar inte den du blir av de där, men ja vet att de inte e du.. Men ja vill inte ha me den personen du blir att göra.. Vill ha den underbara P ja känner, ingen annan..

//Shadowcrest- Väntar å hoppas..

1 kommentar:

Anonym sa...

Du borde bli eremit som har såna problem med att umgås normalt med människor/vänner och bara retar upp dig på dem met hela tiden. Kanske dax att gå tillbaka till dig själv o se att du har en del i saker och ting...