fredag 7 maj 2010

För jag har tagit STUDENTEN!!

Haha jupp exakt så e de, ja har tagit studenten faktiskt.. Idag avslutade ja gymnasiet, kanske lite sent men som man brukar säga, bättre sent än aldrig..!! :)

(E du stolt nu Onas??)

Känns de bra då..?? hmm.. Ja, jo de gör de nog men ändå inte.. Lite skrämmande oxå.. Ja menar, va fan ska ja göra nu??.. Skaffa jobb, jo SJÄLVKLART!!

Ja tänker inte bli nån som lever på alla andra i samhället, ja vill klara mej själv så ja slipper skämmas för att alla skattepengar går till mej istället för till saker som verkligen behövs här i samhället, saker som alla behöver å som dom flesta betalar för.. Ja ni har precis rätt, ja e lite less på knarkare, alkoholister å alla andra socfall som lever på alla andras pengar, pengar som folk sliter för att få ihop, som folk måste ge till samhället för att få ett bättre samhälle.. Men vilka tar alla dessa pengar?? Jo packet som antingen pundar, super eller e alldeles för lata för att jobba.. Visst om man har en bra anledning till att inte jobba, för att man absolut inte kan, men ja vet fan inte många som har en riktigt bra anledning.. Oftast så e de bara lama ursäkter, folk e för lata å vill helt enkelt inte.. Så nej det är inget alternativ för mej, de finns redan så många som utnyttjar detta..

Jag har sökt massa jobb, de behövs tydligen ganska många undersköterskor med psykiatri utbildning.. Har inte fått nåt jobb än, men ja har ju inte vart helt utbildad fören nu så nu kankse de går bättre.. :) Ja tänker inte ge mej iaf, ja ska hitta ett jobb, skit samma om de e värsta skit jobbet till en början, då kan ja ha de till å börja me iaf å sen söka vidare tills ja hittar de jobbet ja vill ha.. Då gör ja iaf rätt för mej.. :) Egentligen så skulle ju ett svartjobb vara bäst för då får ja ju behålla mina pengar som ja har slitit ihop å slipper dela me mej till packet som inte orkar/vill jobba.. Men så funkar de ju inte heller, man ska ju ha ett vanligt jobb så man kan spara till pension å betala sin skatt.. Ja måste ju hjälpa till å bidra till packet ja me så inte alla andra jobbande människor får ta bördan själva..

Men i höst så ska ja nog plugga vidare på högskolan, blir nog beteende vetenskap eller nåt liknande.. :) Men hittar ja nåt jobb till dess så jobbar ja å sen pluggar ja på halvtid, då slipper man så mycke lån plus att man får pengar ändå.. :) AWESOME!!

Ja vet att de e många som kommer bli upprörda över de ja skrivit, men de e tyvärr så här samhället ser ut å ja säger bara va ja tycker, de e inga påhopp eller liknande å ni som tar åt er kanske borde tänka över eran situation å göra nåt åt de.. :P

Idag ska ja iväg me mamma å välja student present, eftersom att min dammsugare har gått sönder efter nerrullningen i trappen å när den har våldats in i skåpet, nämner inga namn men de va inte ja som kastade ner den för trappen å inte ja som våldade in den i skåpet.. ^^ Men iaf så ska ja få en ny dammsugare idag av mamma, ja får välja själv så de blir rätt färg.. haha tack mamma..!! :)
Sen ikväll så ska de firas, för ja har tagit STUDENTEN!! :) Så några vänner kommer över, blir bara som närmaste.. :) Vilket e skönt, alla ja vill ska vara me kommer å de e underbart!! :) Vi får se om de blir utgång eller om vi stannar hemma, mej kvittar de.. :)

Nej nu ska ja ta å fixa å dona lite innan mamma kommer..

Tjingeling!!

//Shadowcrest--->> Har tagit studenten!!

1 kommentar:

Magnus sa...

Grattis! Lycka till med jobbsökandet!:)