måndag 10 maj 2010

Hur gör man egentligen??

Ja å en vän diskuterade hela den här grejen me att träffa en bra kille å hur man gör de egentligen.. hmm..
Om man vill träffa en bra kille, som e snäll, trevlig, sköter sej, har ett jobb å inte e kriminell eller knarkar, en som inte e psykopat eller en som mår psykiskt dåligt å e störd i huvudet, hur gör man de??
Om man inte vill träffa nån på krogen i fyllan å villan, eller om man inte vill träffa nån på nätet där man riskerar att träffa en riktig psykopat, eller om man inte vill träffa nån av ens vänners bekanta..
Hur beter man sej då?? vart träffar man en kanon kille på andra sätt??..

Ja tror inte riktigt på de här me krogragg, tror inte att de kan utvecklas till nåt annat, större..
Å nätet e väl inte riktigt nån höjdare, eftersom att de finns många psykopater där ute å vem vill ha en sån??.. Å mina vänners bekanta e ja nog inte så intresserad av att träffa heller, dom som vet, vet varför.. :P

Så ska man bara gå fram till nån på stan å säga "hejsan, du ser trevlig ut, va gör du på fredag??"??.. hmm.. gör man verkligen nåt sånt?? Ja vet inte hur de e för alla andra, men ja kan nog inte göra nåt sånt.. Ja e nog lite väl feg för nåt sånt..

Vi kom inte heller fram till nåt bra svar på hela grejen, så vi får nog klura mera på den saken.. Men förslag e ju alltid tacksamma!! :)

Nu ska ja låta Bu kolla va de finns för filmer så ja lämnar över datan till honom å försöker få tag på The phone house igen.. :)

//Shadowcrest--->>Vill ha något extra men hur fan hittar man de??

Inga kommentarer: