onsdag 10 juni 2009

Blandat mellan dåligt å bra..

Ja, de e tyvärr så.. Just nu e allt så jävla bra men ändå dåligt..
Ja å älskling har de underbart bra nu, så skönt att han e hemma igen.. Saknade honom så mycke när han va borta.. :( Men nu e han iaf hemma igen på fredag ska vi käka middag ådricka vin me A å D, ja de låter som värsta par middagen.. Men de e de fan inte, planen från början va att ja å A skulle dricka vin, men vi hade ingen stanns å va så hjärtat sa att vi kunde va hemma hos honom.. Men sen kom han på att han inte ville va me oss själva så han ville ha me D oxå, å de förstår ja.. :) De e absolut inte nåt så vuxet som par middag, ja hatar fan sånt.. :P

Tyvärr så har det hänt en del tråkiga saker oxå.. :(
Ja å min bästa vän e tyvärr inte bästa vänner längre.. De har hänt en massa, som ja inte vill ta upp här, men våran relation har ändrats väldigt mycket, vilket är väldigt sorgligt..
Men ja kan tyvärr inte gå från allra bästa vänner till bekanta, som vi tyvärr verkar ha blivit nu.. De funkar inte för mej, antingen är vi vänner eller inget alls eftersom att du betyder för mycke för mej, så ja kan inte va bara bekant me dej..
Vi kan ju tyvärr inte prata om de heller å lösa de, har försökt me de men de enda svar ja får är att du inte tycker att vår vänskap har ändrats.. hmm.. Innan ringde vi varandra flera gånger om dan, vi umgicks ofta som fan, vi ringde varandra när vi hade något att berätta, eller om vi hade problem..
Men nu den senaste månaden så har vi kanske hörts en gång i veckan, träffats en gång på en månad (för att ja tjatade till mej de), när vi pratar me varandra så är de stelt å krystat..
Nej våran vänskap e inte som vanligt.. Det känns inte äkta längre..
I vanliga fall så skulle ja ha ringt dej så fort de va nåt, bra som dåligt, men nu känner ja inte för de, de känns inte som att ja kan de längre..
Ja känner mej sårad, besviken å de känns som att ja inte kan räkna me dej längre, ja vet inte om du finns där för mej.. Å så vill inte ja känna när de gäller en nära vän..
Ja vill inte ringa dej å säga att ja mår dåligt å riskera att få höra en än gång "hör av dej när du mår bättre".. Ja sa verkligen rakt ut till slut att ja behövde träffa dej å prata för att ja mådde dåligt, men va hände..?? Du hade inte tid.. Så ja, ja känner mej sårad.. Å nej ja kan inte räkna me dej..
Ja vet att du vill bygga upp ett bra förhållande å ett bra liv, synd bara att inte dina vänner e me i din önskan om ett bra liv.. Ja, ja känner mej bort räknad..
Som du har skrivit själv, du behöver ingen annan eller vill inte va me nån annan.. Va ska du då me mej till??

Bara den grejen att du hade två relationer som va dåliga samtidigt, men du valde bort den relationen du har haft i hela ditt liv, du prioriterade relationen som bara har funnits i ett par år.. Du tyckte att relationen me honom var viktigare än relationen me din bästa vän så ja, ja e jävligt besviken å sårad..

Ja tror säkert att vi kommer bli vänner igen, men just nu så varken kan eller vill ja ha den "relationen" vi har just nu.. Då kan ja lika gärna va utan för ja blir bara sårad..

De e svårt att älska en person så här högt som ja faktiskt gör me dej gumman, men ja kan inte bli sårad fler gånger.. Förlåt!!

//Shadowcrest--->>Tvära kast mellan lycka å missär

Inga kommentarer: