torsdag 25 juni 2009

Går i perioder..

Vissa perioder skriver man massor i bloggen å sen vissa skriver man inget alls.. Å nu har de vart en sån period när ja inte har haft lust å skriva helt enkelt.. Har haft massor å göra den senaste tiden..

Men nu börjar de nog lugna sej, efter helgen så har ja nog inte lika mycke å göra tror ja.. :S
Ska ha prov idag kl nio i Arbetsmiljö och säkerhet, sen ska ja träffa morsan på en fika lite snabbt å låna bilen.. :) Sen bär de ut till pappa, sitta i solen å njuta medans ja pluggar där ute.. Så jävla nice.. :)
Imorn å på Lördag blir de hököra mellan typ två å sju, ser inte fram emot att stå på ett lass me hö i denna värme.. :s Men hästen måste ju ha mat i vinter så de e bara bita ihop.. Sen får vi se oom ja hinner allt som ja vill på Söndag, måste upp till gränby å handla lite saker å sen ska ja till nån lekpark å träffa Kevin å Celine.. Så mysigt å träffa barnen igen, saknar dom som fan.. Å Kevin har ju fyllt år så ja har present till honom som han ska få på Söndag.. :) Hoppas att han blir glad..

Har funderat lite å J hade fan rätt när de gäller va M skrev för komentarer i en viss blogg, han visste vad som höll på å hända å nu har de hänt.. Alla skulle ha lyssnat på honom, men va hade de tjänat nåt till då egentligen?? Vill inte en människa ha hjälp så kan man inte ge den hjälp.. Synd för de e en fin å bra tjej, men som sagt så kan man inte göra så mycke när man inte får hjälpa..

Nej nu ska ja läsa igenom uppdragen lite till provet.. :) Kanske skriver mer senare..

//Shadowcrest--->>Brist på sömn men glad ändå

3 kommentarer:

Mari sa...

Haha de skulle vara skitkul! Fast jag skulle väl ha massa ungar springandes hemma hos mig hela tiden!

Anonym sa...

Saknar dig så mycket.. blir gråtfärdig bara jag tänker på dig...
/Du vet nog vem...

Shadowcrest sa...

Ja saknar dej oxå gumman.. men ja kan inte göra nåt åt att de e så här.. vi får se hur de blir i framtiden.. för just nu gör varken du eller ja nåt åt saken så vi kan inte knälla för att de e som de e heller..