måndag 15 juni 2009

Vissa ärr försvinner aldrig..

Ju mer ja tänker på de ju mer kommer ja på fel.. Varför de e som de e nu.. Ja tror inte att du ljuger om de senaste, men ja vet att du har ljugit.. Tyvärr både för dej själv å för mej skulle ja tro.. För ett par månader sen så visade du mej en sak som han hade gjort, men nu när vi träffades sist så sa du att de aldrig har hänt.. Så antingen ljög du för flera månader sen eller så ljög du sist vi sågs..
Fan va jobbigt de här börjar bli, ja vet att de här kommer bli som vanligt.. Ska vi lösa de här så måste ja ta första steget å de e ja som måste be om ursäkt, så har de alltid vart å kommer troligtvis alltid att vara så.. För du har ju aldrig fel, å du ber aldrig om ursäkt.. Så tyvärr så kommer vi nog aldrig bli vänner igen, för ja har inte gjort nåt fel den här gången så ja kan inte be om ursäkt för nåt.. Så tyvärr då e de upp till dej nu, men du kommer väl tycka att du inte har gjort nåt fel den här gången oxå.. Så vi kommer nog fan aldrig bli vänner igen, å de e så sorgligt..

Ett ärr i själen å hjärtat försvinner aldrig, de suddas aldrig ut eller bleknar.. Så va försiktig med vem du ger ett ärr i själen eller hjärtat, så du inte ger de till en betydelsefull person..

Känner mej så fruktansvärt utnyttjad, ja trodde aldrig att du skulle svika mej så här.. Du har vart den enda personen ja kunnat lita på till hundra procent.. Men nu har världen bevisat att man inte kan lita på nån, tydligen inte ens sin bästa vän.. Som man har kännt hela sitt liv..
Just nu känns de som att ja har levt i en stor jävla lögn i 23 år, ja har fan aldrig blivit så sårad innan.. Att du kunde göra så här trodde ja verkligen inte.. Allt annat har fan vart en baggis, men när du gör så här så känner ja mej riktigt sviken..

Inget har vart äkta, allt har bara vart en lögn..

Fan va jobbigt de e å känna så här.. Ja vill lösa detta men ja kan inte, tyvärr.. Å de känns inte som att de e upp till mej heller..
Nu e ja less på att bli utnyttjad av människor, mitt hopp om mänskligheten börjar fan försvinna..
Ja ska lyda P´s råd, ja ska ta bort allt i mitt liv som får mej att må dåligt.. Saker lika väl som människor, allt som skadar, sårar eller gör mej illa ska bort..
som A sa så e de fan inte min förslust, ja går ur detta me ett rent samvete..
Ja har funnits där för dej, ja har ställt upp för dej, ja har aldrig svikit dej eller sårat dej.. Så ja mitt samvete e rent..


//Shadowcrest--->>Ärr i själen å hjärtat försvinner inte

Inga kommentarer: