måndag 22 september 2008

Måndag!!

Jaha då var de måndag igen.. Vet inte varför men ja hatar alltid Måndagar, de e nog den värdelösaste dagen i veckan.. De e bara jobbigt.. När måndagen kommer så e helgen över å man vet att de e en hel jävla vecka till nästa.. :(
Idag har vi faktiskt vart riktigt flitiga, vi har börjat på första uppdraget å gjort några frågor.. Känns skönt att vi har kommit igång me nästa kurs, men de e fortfarande inte klart me den första kursen, för mej.. Ja vill fortfarande att en annan lärare ska rätta om mina uppdrag, men dom hör ju inte av sej eller verkar inte ens bry sej om att ta tag i de.. VA FAN!!
ja börjar bli riktigt trött på att folk bara ingrorerar mej..

Ja ser framemot ONSDAG iaf, min lillasötaurgulligaprinsessa fyller ju år å de ska FIRAS ME GLANS!!.. Å ett riktigt brak kalas.. :)
Vi ska UT, som de va år å dar sen man va.. Ska bli så jävla underbart..!! Bara ja å lilla P på upptåg i den stora galna världen.. :)
J ska va me PT å hitta på egna upptåg, men ja tror, eller vet rättare sagt att dom ska sitta vid varsin dator å spela wow hela kvällen..
Ja tror att de kommer bli en toppen kväll..

Nu måste ja ringa brorsan å kolla om ja kan låna en 500hundring av honom, så ja kan beställa biljetter till Magnus Betnérs uppträdande i December.. Men ja kanske återkommer lite senare, om de har hänt nåt spännande under resten av dagen..

//Shadowcrest-Har något att se framemot iaf

Inga kommentarer: