torsdag 4 september 2008

Ny dator, nytt bredband..

Fan va skönt de e nu, PT hittade en dator på blocket till mej.. Den e tydligen bra å den va billig som satan.. :) Den e visserligen begagnad, men den e bara mellan 3-9 månader så de e ju inte farligt.. Den kostade bara 4500 kr å de e en hp Pavilion nånting.. Säger inte mej mycke men tydligen så e den bra för de priset.. :) Den e sååå fin..!!

Ja va nere på stan å fixade mobilt bredband idag, men den skiten strulade ju som fan.. Kom hem å satt in sladden bara som dom säger att man ska, de ska ju va så jävla lätt å smidigt.. haha VISST..
De stod bara att anslutningen misslyckades hela jävla tiden.. Ringde till support flera gånger å tillbaka till butiken massor av gånger, men inget hjälpte ju såklart.. INKOMPETENTA jävla nollor.. Dom på supporten sa att ja skulle ändra nåt me nätet, de stod på automatiskt men ja skulle ändra till manuellt.. Funkade ändå inte.. Suck, hatar saker som strular..
Men ja fick ett litet utbrott hemma hos P iaf å dundrade iväg till Aircall för att få lite hjälp eller byta modemet.. Eller rättare sagt så gick ja upp dit för att kasta skiten i skallen på någon..
Men när vi kom upp dit så fick vi jätte bra hjälp, de tog visserligen nästan två timmar men nu funkar de iaf..
De som va fel va att simkortet ja fick först va sönder eller cp, så ja fick ett nytt.. Men de funkade iaf inte på en gång, utan nät inställningen va fel.. De ska va på automatiskt inte manuellt.. Så de va supporten som hade fel från början.. Va fan e de för folk som jobbar där, lodisar som inte får nåt annat jobb eller?? NOLLOR!!!
Men nu funkar allt kanon iaf.. så nu kan ja plugga utan problem, hoppas ja..

Å inte nog me allt detta så har ja blivit TOK sjuk oxå.. Helt jävla UNDERBART!!

//Shadowcrest-Vill gräva en grop på tre meter som man kan gömma sej i

Inga kommentarer: