tisdag 30 september 2008

Sjuk å trött på de mesta..

Hatar när folk inte ser att dom har gjort fel, man måste kunna se sina fel å brister oxå..
Man måste kunna be om ursäkt när man har gjort fel å sårat en annan människa..
De e aldrig bara en persons fel om man bråkar, men ja kan erkänna när ja har fel å ja kan be om ursäkt för de.. Men ja kräver en ursäkt tillbaka oxå.. Inte bara en ursäkt för ingenting, inte bara för att de ska va så.. Utan personen i fråga ska veta vad den gjort fel å mena de när den ber om ursäkt.. Men de e kanske svårt för människor att se att även dom har brister å fel..

Men men vi får se hur de blir, väntar på en ursäkt å de tänker ja fortsätta me..

Jaha snart är 2:a uppdraget klart, känns bra.. De va ganska svårt i början men nu har ja fattat hela grejen så nu e de ganska lätt.. :P De e inga problem nu, ja kommer klara den här kursen utan problem.. Å därför ska ja ha minst VG i den.. :P

De e fan helt otroligt, ja va sjuk för typ tre veckor sen å nu e ja sjuk igen.. Va fan, hur dåligt imunförsvar har man egentligen..?? Fattar inte, ja som brukar va sjuk typ en gång per år..

Nej nu skiter ja i de här, ska ut å rida på min lilla pålle nu.. Å använda den nya hjälmen och de nya schabraket som vi köpte igår.. :) Men täcket får vi vänta me, de e lite för varmt ännu för de..



Skyll aldrig dina problem på någon annan, de e bara du som kan lösa dom.. Har du problem så har du antagligen satt dej i dom själv..
(Något som många behöver tänka på)



//Shadowcrest-luktar häst

Inga kommentarer: