torsdag 23 april 2009

Gnällkärring..

Precis så känner ja mej nu, som en riktig gnällkärring.. De e fan inte kul..
Men va fan gör man då, man ledsnar ibland bara..
Ja har städat hela lägenheten idag, den e helt ren å jätte fin.. Vad hittade ja i vardagsrummet när ja höll på å plockade då?? Jo en kasse me brorsans smutstvätt, va gör den i en kasse?? Å va fan gör den i vardagsrummet?? E de så jävla svårt att lägga smutsiga kläder i tvättkorgen i badrummet??
Tydligen!!
som P sa, han e man.. haha dom hittar tydligen inte till tvättkorgen.. Men de e oxå konstigt eftersom att han hittar till toan, hoppas ja..

Sen fick ja reda på av C att han ska hit ikväll å spela xbox 360 me brorsan, jahaja.. De va ju bra att ja visste de.. Va hände me att fråga om de går bra.. Ja tycker att de e ganska självklart att bor man två stycken i en lägenhet så frågar man den andra om de går bra att de kommer folk.. Men tydligen så e inte de så självklart för andra.. C får jätte gärna va här, men brorsan kan fan fråga om de e lugnt.. Tänk om ja ville va själv ikväll å bara titta på tv..?? Men nu kan ja ju inte de, ja kan inte ens va hemma i MIN egna lägenhet.. eftersom att den e ganska liten så vi får inte plats.. De e precis som att brorsan antar att ja inte ska va hemma bara.. Ja känner mej riktigt trampad på just nu, man gör fan inte så..

Lägenheten är städad nu, å de finns inte en pryl framme, imorn kommer ja hem kl nio å ligger en enda sak framme så kommer två pojkar få en riktig utskällning.. God morgon pojkar!!
Lägenheten ska se exakt likadan ut som nu när ja kommer hem imorn..

Nu kom brorsan hem så nu ska ja ta ett snack me honom..

//Shadowcrest--->>vill inte va en sur gnällkärring!!

Inga kommentarer: