måndag 13 oktober 2008

Allt krånglar fan

Har precis suttit i telefon med csn, cvl, hermods, antagtningsenheten, cvl IGEN, hermods IGENoch antagningsenheten IGEN.. De e fan helt jävla otroligt att man inte bara kan få ett svar som är RÄTT Å RIKTIGT på en gång, nej de vore ju för enkelt.. Så de e ju mycket bättre att skylla på nån annan och be mej ringa till nästa ställe..
Skolan å csn strular som fan, ja får inga pengar tackvare att skolan har skickat in uppgifter om att ja har avbrutit organisation och ledarskap plus rättskunskapen, vilket ja inte har.. Ja har tydligen inte ens påbörjat den eller ens planerat att påbörja dom..

Nehe, va fan har ja då gjort dom senaste 5 veckorna??

Men nu har ja iaf fått hjälp me de, å dom skulle återkomma så fort dom visste hur de låg till för detta stämmer ju inte alls.. Ja HAR läst båda kurserna.. Så de e dom där jävla klatskallarna som uppenbarligen inte klarar av sina jobb.. Såna här saker får bara inte hända, ja har faktiskt en hyra, en telefon, å lite andra räkningar att betala plus att ja måste äta å leva oxå.. Plus att ja måste ha råd me mina böcker.. Hur ska ja kunna betala allt detta utan pengar från skolan??

Men som ja har sagt förr, de e bara INKOMPITENTA jävla nollor på den här jävla CPskolan..!!


Ja va på partaj i helgen å vill berätta om de men just nu har ja fan inte lust me nånting, de här me skolan förstör verkligen mitt humör å min lust till allt.. Så ja skriver om festen vid ett senare tillfälle..

//Shadowcrest-Tappat lusten att plugga tackvare alla inkompitenta idioter

4 kommentarer:

JellyFish sa...

*petar* Det stavas inkompetenta :D

Miss you.

Snask

Anonym sa...

Palla ändra då.. :P

Anonym sa...

Kanske inte alltid ALLA andra det är fel på... Kan det vara något du tänkt på? När man läser din blogg så får man uppfattningen att det är fel på ALLA utom på dig själv.
Inget hänger på dig...?!

"En tönt"

Anonym sa...

Men kära lilla anonym, har inte du förstått att camilla och ALLA hennes vänner är perfekta? Och eftersom du uppenbarligen aldrig (då du tydligen inte ens kan stava till ditt eget namn) har pluggat heller så har du aldrig haft kontakt med något studie relaterat som csn, cvl, hermods eller entagningsenheten. Detta innebär att du bara bör vara väldigt tyst och hålla dina extremt obetydliga åsikter för dig själv.
Till Anonym "En tönt" från Alex "Ännu en perfekt jävel från camillas vänskapskrets"